Кога во кајганата ќе додадете една евтина состојка ќе добие совршен вкус - јадењето ќе стане сочно и кремасто
Кајгана е првото јадење кое секој учи да го прави и најчест избор за појадок за повеќето од нас. А, знаете ли трик со кој станува совршено кремаста и сочна?
Доволна е само една состојка ова јадење да стане неодоливо вкусно. А, тоа е кисела павлака!
На секое јајце оди по една лажица кисела павлака. Прво измешајте го јајцето со вообичаените состојки и зачини. Дури кога се ќе биде добро зимешано додадете павлака.
Добар апетит!
18.11.2019 - 21:03
Редакцијата на Press24 не сноси никаква одговорност за коментарите. Бидејќи се генерираат преку Facebook за нив важат правилата и условите на социјалната мрежа